Alle Kategorier
EN
Bransjenyheter

Hjem>Nyheter>Bransjenyheter

Spesielt industrielt klyngeprosjekt av stål "ble satt i drift

Tid: 2021-01-12 Treff: 83

Den 12. desember ble det store prosjektet med å transformere gammel og ny kinetisk energi i Shandong-provinsen-Shiheng Special Steel "spesielt konstruksjonsstål" industriklyngeprosjekt satt i drift, 55 dager tidligere enn forventet. Prosjektinvesteringen overstiger 15 milliarder yuan, noe som vil fremme transformasjonen av Shandongs stålindustri til grønn og smart.
Prosjektet dekker 8 hovedproduksjonslinjer. Etter at den offisielt er satt i drift, vil den ha en årlig produksjonskapasitet på 4.65 millioner tonn og en ekstra salgsinntekt på 20 milliarder yuan, noe som gjør den til en av de fire store stålindustriklyngene i Shandong-provinsen. Under situasjonen med generell reduksjon av stålproduksjonskapasiteten, justerte Shandong produksjonskapasiteten til Shiheng Special Steel fra 2.55 millioner tonn til 4.65 millioner tonn, noe som tilsvarer å skape enda et "Shiheng Special Steel".
https://www.hongwangstainless.com/products-show/color-stainless-ssteel-coil/
Wang Changsheng, nestleder teknisk ingeniør i Tai'an Shiheng Special Steel, sa: "(Opprinnelig) kan én kuppel bare rulles ut av en av disse linjene. Denne gangen kan ett emne rulle ut 5 stållinjer samtidig, og de to produksjonslinjene har nådd (årlig produksjon) 400 10,000 XNUMX tonn, som er dobbelt så effektivt som den opprinnelige linjen, og antall personer som brukes er fortsatt det samme ."
 
PVD fargebelegg i rustfritt stål001
For å gi plass til nye prosjekter har selskapet suksessivt lagt ned mer enn 10 utdaterte produksjonslinjer og kuttet produksjonskapasiteten med mer enn 2 millioner tonn. Miljøvernindikatorene for det nye prosjektet er kraftig forbedret, og støvutslippet er redusert fra 10 mg per kubikkmeter foreskrevet av staten til mindre enn 5 mg. For å få full utnyttelse av avfallet skal lokalplanen for et stål- og kjemisk samproduksjonsprosjekt. For tiden har parken samlet mer enn 20 store og mellomstore bedrifter innen nedstrøms kjemikalier, farmasøytiske produkter og komposittmaterialer av spesialstål.

Bilde 1